Dette er en blogg uten blogg og mening.

fredag 16. april 2010

Ukas film

Denne uken har jeg ikke sett så mange filmer egentlig. Jeg tror faktisk jeg bare har sett en. har vært så opptatt med å spille TV-spill og prøve å følge med på ting jeg både vil og egentlig ikke vil se på tv. På den ene siden hjernevask og trygdekontoret, som forsåvidt var over gjennomsnittet gode denne uken. På den andre siden Paradise Hotel, som jeg uheldigvis begynte å se på etter jeg bare MÅTTE få med meg jentesexen. Som jeg forsåvidt ble veldig skuffa over. Ikkebare var sexen dårlig, men hvor digg får det vært når hu ene er tacky rånebærte og hu andre kom på 12 plass i miss gatebil, og kjører uøkologisk landbruk med overdose av kunstgjødsel i brøa. En ting skal hun nok ha, det er relativt frittgående høns på den gården hennes. Men det som egentlig fikk meg til å se på var de morsomme paradisereferatene på bloggen vittighetens dyd godt hjupet av Victoria som faktisk er overraskende digg til å være med i en slik serie.

Uansett.
Tilbake til hva dette innlegget egentlig handlet om. Ukas film. Valget var ikke så venskelig da det bare har vært en. Ukas film er True Romance fra 1993. Regisert av Tony Scott, men det er ikke vanskelig å skjønne at Tarantino hadde opptil flere fingre med i spillet som manusforfatter. Det trekker heller ikke ned at rollelisten er krydret med kjente navn, gjenbruk av de trofaste Tarantino ansiktene. Fantastisk film. Herlig følelse av tidlig 90-tall. Merkelig at jeg ikke har sett den før. Ufattelig deilig å ikke ha sett den før nå egentlig, da det er mye morsommere å oppdage referanser andre filmer og poenger du går glipp av uten å ha sett noen filmer før. Tommel opp.
( Jeg viste jeg hadde sett den kvinnelige hovedrolleinehaveren i medium.)
Anbefales for alle som elsker Pulp Ficton, Resorvior Dogs, Natural born killers og Jackie Brown. Men da har du vel antagelig sett den allerede
.

4 kommentarer:

 1. Been there, loved that!

  SvarSlett
 2. Fantastisk film!

  Den scenen med Hopper og Walken, og scenen med Patricia Arquette og James Gandolfini på hotellrommet... store scener!

  SvarSlett
 3. ja, enig der Frode. Vi må snart få sett noen filmer, syns du ikke?

  SvarSlett