Dette er en blogg uten blogg og mening.

onsdag 14. april 2010

How to be gay - part 1.



Jeg har her valgt å følge de mange selvhjelpsbloggerne og gjør det-selv trenden, ved å gi tips til de som ønsker å konvertere til en homofil livsstil. Steg 1. i prosessen er å lære seg noen enkle ord og utrykk.Dette kan også være praktisk lærdom for alle hetrofile som har en lesbisk venninde / bekjente som ønsker å holde en samtale uten missforståelser og med innsikt. Språket "lesbisk" er nært beslektet med vanlig norsk, men det finnes også forskjeller så det er fort gjort å brene seg.

Sex= Fingerpule, oral nytelse, bruk av leketøy ol. ( pass også på ditt normale syn på sex som penetrasjon, da har du ikke bare en hårsår lesbe på nakken, men ti.)
fingre= sex /pule/knulle/sengekos/intime betroelser/en kjapp en osv.
Skap= ikke noe man har klær i, men ett sted man var før man fortalte verden at man var homofil.
skaping= en som fortsatt er i skapet
Skuff= noe man oppbevarer klær, bestikk ol.
Skeiv (skakk)= det er lett å tro dette er betegnelsen på noe som ikke er i vater. Det stemmer forsåvidt, men er en annen betegnelse på det å være homofil.
Homo= Her tror mange at det bare er gutter som går inn under, men det er også utbrett blandt lesbiske og si homo om jenter som er lesbiske.
TraktorLesbe= Dette er ikke en lesbisk bonde, men det man kan se på som en kvinne som liker andre kvinner i tilegg til å kle seg som en mann (ofte kjøpt på jack & Jones, Dressmann ol. ), har kort hår og liker å vise sine maskuline sider.
"Ett Glass" Lesbe= En feminin jente som er lesbisk. Også ett utested/kafè der lesbiske og homofile vanker.
Gaydar= En radar som forteller om noen er homofile eller ei. Denne befinner seg i hodene på erfarene homofile.
One night Stand= kirkeklokker, hus, bikkje, stasjonsvogn og drama.
Lesbedrama= Når noen har rota med noen som har rota med noen, som har liggi med noen, som kjenner venninda til hu som du rota med i går og de er sure på hverandre fordi begge vil ha hun samma, men egentlig har de også ligget sammen.
Lesbe= noe bare de mest hard core lesbiske omtaler seg selv som. Dette er også tabu i yngre lesbiske kretser å kalle noen. Vær forsiktig med bruken av dette. (bruk heller ord som: skeiv, homo, homofil, lesbisk, hun som liker jenter, på feil side av veien, skakk, beiter over gjerdet, kjører i feil fil osv.)
GS= Forkortelse for Gaysir som er ett nettsted (omtrent som facebook) for homofile.
Elsker= Ett utested. Om du hører noen sier de skal på "elsker". betyr det ikke at de er dårlige i norsk å skal avsted for å lufte underlivet, men ut å drikke øl med andre som er homofile.
SO= Også ett utested for homofile.
Shane= En rollefigur i serien The L word som er ett kultfenomen for noen grupper av lesbiske.
Femme= feminin jente
Buch= maskulin jente
BI= Ikke skolen der alle sossene går, men bifile/bisexuelle.
Baggy= Plagg som er store. Gjerne bukser som henger ned i skrittet.
EMO= Dette er etter hvert ett mer kjent ord for de fleste. Men det er orfte sexuelt forvirrede gutter og jenter under 18 år som hår i sorte klær (i kontrast med noen farger). Som liker å skrive dikt og er i stor PAIN. Disse er også litt homo for å gjøre opprør mot foreldrene sine.
Destiny= ett utested nederst i Karl Johan som mange homofile under 18 henger.

Dett er noen av de viktigste begrepene. Er helt sikkert noen som har uteblitt, derfor må du bare føle deg fri til å komme med inspill.

3 kommentarer:

  1. Du mangler jo en relativt viktig ting... Gold star..!?

    SvarSlett
  2. Hvorfor bruker homofile utrtykket "kjører i feil fil", "skeiv" og "skakk" som beskrivelse av sin egen seksualitet? Alle disse betegnelsene går på at ting ikke er helt som det skal...men homofile mener vel at ting er akkurat som det skal være? Har aldri forstått dette.

    SvarSlett
  3. "På feil side av veien"? Det er da ikke noe "feil" i å være lesbisk. Man liker bare jenter i steden for gutter! Ikke noe Big Deal.

    SvarSlett