Dette er en blogg uten blogg og mening.

torsdag 15. april 2010

livet løper fra ossDet skjedde meg noe i dag. Jeg hadde gått ned i slottsparken for å lese litt før jeg skulle på trening. Når jeg sitter der kommer det to spanske studenter bort til meg og lurer på om jeg har ett kvarter slik at de kan stille meg noen spørsmål. Greit nok tenkte jeg, boka var jo ganske kjedelig uansett. Det som var litt merkelig var at de ville snakke om meningen med livet. Det var jo nettopp dette jeg hadde skrevet ett blogginlegg om tidligere i dag og som jeg hadde skrevet i mailen til Natt & Dag for å være med i konkurransen om billetter til konserten. Hva er odsen for at jeg må tenke over meningen med livet tre ganger på en dag? :P

Jeg føler dette er ett slags tegn, eller jeg vet ikke. Disse studentene prøvde å få meg med på møter i en slags frikirke som vil at alle på jorden skal være venner og at meningen med livet er at vi er lykkelige. Noe som er en romantisk tanke, men jeg vet ikke helt om jeg ble frelst selv om det var en veldig interessant samtale vi hadde.

kanskje jeg bør tenke litt gjennom hva som egentlig er meningen med mitt liv. For den siste tiden har jeg følt at alt er litt meningsløst. Hvorfor er jeg her? Ting før var viktige for meg har liksom mistet sin mening. Som fotball, det pleie å more meg, jeg pleide å ha en facinasjon til den sporten og annen idrett. Men nå, jeg klarer ikke forstå hva folk ser i det, det er jo fullstendig meningsløs underholdning som ikke engang er veldig underholdene.. Det samme med shopping, det har altid på en måte vært ett mål, at man jobber for å kunne kjøpe seg de klærne man ville og de tingene jeg har ønsket meg å ha. Men det også har begynt å bli meningsløst. Hvorfor skal jeg hele tiden bli med i ett statusjag og lengte etter ett liv der jeg kan ha alt når jeg ikke tror jeg vil være noe mer lykkelig av å være rik og ha alt jeg ønsker meg. Når jeg ser på Norske Hollywoodfruer innser jeg at ett liv der du har alt og ikke jobber for å få det, der man bare kan drive dank, det er ikke ett liv jeg ønsker. En annen ting jeg pleide å sette pris på var fest og alkohol, men det går stadig opp for meg at dette også er bare noe jeg gjør for at tiden her på jorden ikke skal kjede meg. Det jeg føler er at fest, underholdning og musikk er bare noen middler jeg tar i bruk for å glemme at alt er meningsløst. Men det jeg føler er egentlig at alle disse tingene er noe som hemmer meg og får meg til å glemme de tingene livet virkelig handler om. Jeg tror at disse tingene er til for at folk skal glemme at de er en bitte liten brikke i ett veldig stort spill som de fleste allerede har tapt om de ikke får opp øynene for det i tide..

2 kommentarer: