Dette er en blogg uten blogg og mening.

tirsdag 9. mars 2010

The city of Opportunities

Forige uke kom Anne på besøk til den store byen. Vi var på La Roux konsert på tirsdag, som jeg tidligere har blogget om. Derfra bare ballet det seg på, etter konserten fikk jeg en spillejobb som DJ, på ett utested i byen. Det kom så sinsykt mye folk, så vi tjente en hel del penger. Tror jeg har ett talent der.

Vi bestemte oss for å satse alle pengene, det fikk briste eller bære. Tross alt ikke hver dag Anne er på besøk, så vi fikk gjøre litt ut av det. ALL IN!

Heldigvis så tredoblet pengene seg i løpet av det neste døgnet. Vi solgte aksjene våre på torsdag og satset alle pengene på å lage ett TV-program med Anne i Hovedrollen. "Anne & The dinosaur" Får braksuksess Norske kinoer. Vant B.l.a Oscar for beste spesialeffekter nå på Sønda´n, ÅLREIT!

Anne fikk etter denne filmen tilbud om mange store roller i filmer verden over. Her er bilde fra innspillingen "Anne og Baktus". Som i disse dager er kinoaktuell med mange kjente skuespillere. Bla. BaktusBror i rollen som Baktus og Brad Pitt i Rollen som Jens.

Ikke nok med dette fikk Anne på fredagen spørsmål om å spille nøtta i nøtteknekkeren.


Håper du hadde en ålreit uke her i Oslo, gleder meg til nestegang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar