Dette er en blogg uten blogg og mening.

søndag 14. mars 2010

Alene i verden Dag 2.


Da er det min andre dag alene i Vibes Gate 19 C. Jeg vil ikke si jeg har merket så mye til det ennå. Har på en måte blitt vandt til å være alene disse helgene jeg jobber. Litt trist å tenke på at alt jeg har gjort er å se One Tree Hill og hjelpe damer i rullestol i seng, mens vennene mine feiret bursdag. Det er også kjipt å tenke på at jeg sov bort hele denne søndagen mens resten av verden nøt solen.

Av tingene jeg skulle gjøre mens jeg var alene har jeg mislykkes litt kan du si. Jeg har vært på kino alene. (Meget spesiell opplevelse). Jeg har spist akurat hva jeg ville, når det jeg ville var salat. Det blir jo ikke helt ungkar. har forresten ikke røyket noe som helst, ikke har jeg smakt så mye som en dråpe alkohol, jeg vasket opp i sta og har ikke fått sakt ett ord til remadama. (ikke så rart siden det er søndag).

Håper på en bedre dag i morgen. Vent. Jeg jobber jo da også.

1 kommentar:

  1. Takk for at du ikke merker at jeg er borte, det setter jeg pris på :p
    Lykke til med remadama, jeg har troa! ;) Du er så heldig som har ei søt halvtjukk dame å flørte med OG som flørter tilbake! Her er det bare ekle tyrkere som følger etter deg fordi du er blond og går i fotball tøy! Fysjom!

    SvarSlett