Dette er en blogg uten blogg og mening.

tirsdag 28. september 2010

Tilbake til fremtiden


Brikkene faller på plass, mønsterene kommer tilbake. Jeg er på vei til å bli meg selv igjen. På godt og på vondt. Disse syklusene er uforutsigbare, de kommer overraskende, men ofte har jeg trengt dem. Som nå har jeg glemt å tenke, føle og skrive en stund. Vel, jeg har hatt litt tid til å skrive på bussen mellom slagene og tenke mens jeg har stått i dusjen, men ikke noen virkelige tanker.

Siden sommerferien var over gikk jeg fra en tilværelse som sykemeldt, mye tid til å gruble, tenke og føle. Til nå å måtte pakke sekken for 3 dager av gangen fordi jeg skal rett fra lærerjobben til assistentjobben, fra assistentjobben om natten til Blinderen neste dag, for så å dra tilbake å undervise igjen. Slik har dagene gått, krydret med noen kvelder fotball og noen kvelder som elskerinne.

Men nå er ting begynt å komme tilbake. Jeg har nå bare en jobb, riktignok ikke den samme, men dog. Fotballsesongen nærmer seg slutten og elskerinnetilværelsen er ved sin ende. Hva skal jeg nå bruke all tiden min på?

Det vet jeg, og jeg gleder meg. Jeg skal lese bøker, være depressiv og menneskesky. Hello kiki.

2 kommentarer: