Dette er en blogg uten blogg og mening.

torsdag 8. juli 2010

Dører og vinduer
Jeg har lenge hatt ett anstrengt forhold til vinduer. Jeg vet ikke, jeg tror det er ett slags elsk/hat forhold til de. På den ene siden elsker jeg dem fordi man kan se ut av dem å få med seg det som skjer utenfor der du oppholder deg selv. På en måte er vinduer som facebook. Det er sosialporno. Før i tiden hadde man ikke facebook, man hadde vinduer for å se hva naboen drev med. En annen fin ting med vinduer er at man kan åpne dem for å få inn frisk luft, det er det jeg liker best med vinduer.

På den andre siden så hater jeg vinduer. Jeg hater det lyset som kommer inn av dem. Hva skal man med alt dette lyset, jeg liker mørket bedre enn lyset. Derfor liker jeg også å sove på dagen. Men jeg får jo ikke sovet på dagen når det er så forbanna lyst.

Når det kommer til dører derimot, der har jeg ett ensidig godt forhold. Dører er fine. Jeg har egentlig ikke tenkt på hvor fine dører er før i dag. I dag skulle jeg på do og på doen var det ingen dør. Det var veldig merkelig, veldig rart å skulle gå på do uten en dør. Derfor bestemte jeg meg for å tenke litt på hvor fine dører er. Jeg tror mennesker burde tenke litt mer på dører enn det de faktisk gjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar