Dette er en blogg uten blogg og mening.

torsdag 11. februar 2010

Avatar var fantastisk dårlig

Fyttikatta, Avatar er offesielt ræva filmen jeg har sett noen gang. Eller, det blir vel kanskje litt feil å si, men når folk har skryti den så høyt oppi himmelen, da blir fallhøyden desto større. Å jeg må si at plotet var helt forferdelig, karakterene var karikaturer som var slemme eller snille og uten noen form for dybde. Det eneste som kunne reddet filmen var om det faktisk ikke hadde vært en Hollywood parodi av en slutt.

At jeg lot meg overtale til å se denne filmen er jeg så bitter for at jeg har ikke ord. Altså, 3D var fett nok, nå som det faktisk funka, men det må litt mer til for å overbevise meg enn fet teknologi. Dette blir nesten som da man i 1895 satt å så "arbeiderne forlater fabrikken" , da så man ikke på filmen fordi den var BRA men fordi man ble så facinert av teknologien. Det kan jeg godt si, at 3D sikkert kommer til å få sine gode filmer i fremtiden, bare historien holder mål. Det jeg da IKKE likte med 3D var at de som har laget filmen bestemmer hva som skal være i fokus til enhver tid, det liker jeg svært dårlig.

2 kommentarer:

  1. Og jeg som egentlig ikke var gira på å se denne filmen fordi jeg hater sånne filmer, men nå i det siste har jeg blitt sykt gira på å se den fordi folk sier den er så bra, også sier du at den er dårlig.. What to to??! Legger meg ned å dør.. Nesten

    SvarSlett
  2. Jeg liker jo heller ikke sånne filmer, tror det var det som ødla litt :P Eller, jeg liker jo filmer som Ringenes Herre og fantasy filmer med sjel og troverdighet mot historien. Denne filmen er ikke sånn, fortellingen har ingen dybde alt er fortalt som en dårlig barnebok. Men 3D er jo fett nok, det gjør jo filmen severdig, men vent heller på en film som du har lyst å se i utgangspunktet ;)

    SvarSlett