Dette er en blogg uten blogg og mening.

tirsdag 3. august 2010

å være eller ikke være. Harry.

Jeg har nå den siste uka vært forferdelig skuffet over meg selv. Jeg klarer ikke å kvitte meg med fordommene jeg har for ting som er Harry. Jeg takler ikke Harry. Derfor vil jeg lage en liste over det jeg syns er mest harry, for å se om det er noe jeg kan jobbe med å klare å takle.

- se og hør
- Allsang på grensen
- volvo
- Ed Hardy
- crocks
- campingvogn
- norske-taco
- hjemmelaget pizza med tykke hjørner, kjøttdeig og norvegia
- hjulkapsler (eller det det heter når man ikke trenger det. sånn blant innenfor dekkene iallefall)
- biler
- lesber
- Dansband
- Drikkeviser
- røyking
- show
- homofobi
- Danskebåten
- Hester
- salg
- å bo ett sted de ikke har hørt om cortado
- fjorårsmote
- muskler
- sladder
- quizshow
- syden
- gruppedynamikk
- å sole seg
- tribles
- korte t-skjorter
- PC
- russeklær
- ting som glinser
- Strømmen
- etterligninger
- karl johansgate
-Alexander Rybak
- pepsi max
- mc Donnals
- fotball
- stygge boblebukser
- Peppes
- like klesplagg som andre
- fordommer mot noen som ikke er harry
- fordommer mot å være annerledes
- Reality TV
- trance
- bygdefester
- fester i idrettshaller
- Å danse sving
- Å drømme om å bli rik
- Frp
- liksom-Pappagutter
- Grorud


Nå har jeg sikkert nevnt en del ting, det er så mye mer. Det er jeg sikker på. Håper ingen føler seg støtt, jeg er glad i dere selv om dere liker noe på denne lista. Bare ikke regn med at jeg deler disse interessene med dere. Og at du må ha noen sterke argumenter for å fjerne ting fra listen. Om du føler du er litt harry og vil ut av en ond sirkel, flytt til en by for en periode.

4 kommentarer:

 1. I følge mye av dette er jeg harry :p

  SvarSlett
 2. Fordi du er en lesbe på bol fra Grorud som liker å ri mens du hører på trance ?

  SvarSlett
 3. Det var mye spesielt du syntes var harry. Jeg er enig i noe av det, men en del skjønte jeg ingenting av.

  Danskebåten, crocks og røyking er tre ting (for å nevne noe) jeg er enig i, men muskler, Alexander Rybak og pepsi max (bl.a.) er noe jeg ikke helt forstår kan være harry? Muskler? - Når ble det harry? Greit du synes det, men still? Og pepsi max? - En brus? ..Til slutt den som irriterte meg mest, Alexander Rybak? Han som er så omtenksom, talentfull, altspillende og generøs? Jøss. ...Eller forresten..han er jo full av muskler, og det var jo...harry..

  SvarSlett
 4. Haha. Jeg kan forstå at du syns mye av det var vås. Det kan jeg si meg enig i. Jeg syns muskler er harry i den forstand at neon gutter (og jenter) bruker mye av tiden sin på å få muskler på kroppen. Denne tiden som de kunne brukt på så mye mer fornuftige ting. Derfor syns jeg det å ha mye muskler er ett tegn på interesser som tenderer mot det jeg mener er harry. Men det er jo min mening.

  Pepsi Max det er mulig noe jeg har fått for meg. Men jeg syntes generelt lightbrus er harry fordi om man drikker brus, så er det vel ikke mer sunt å drikke lettbrus. Ta deg ett glass vann, eller bare drikk skikkelig brus.

  Når det kommer til Alexander Rybakk så så mener jeg musikken han spiller treffer målgruppen av harrye mennesker midt i hjertet. Selve mannen er muligens ikke harry, så det ble feil. Men hans musikk er komersiell, folkelig musikk. Musikk laget for at kidsa på barneskolen, Bestemor og faren min skal like, folkelig er litt harry.

  Men det er meg, uenigheter er fantastisk :)

  SvarSlett