Dette er en blogg uten blogg og mening.

torsdag 13. mai 2010

How to be gay -part 3Gaysir
Nå har du fått relativt god tid på deg til å øve på og se etter de ulike rasene innenfor lesbe-arten. Så nå er du klar for neste skritt i opplæringen. Lærdommen fra part 1 og part 2 kommer svært nyttig med her, så har du ikke lest de eller har lyst på ett gjensyn, så finner du de her:
How to be gay - Part 1
How to be gay - Part 2

Neste skritt i det å bli homofil er å melde seg inn på Gaysir. Mange vil kanskje mene dette kommer før i prosessen, men jeg er uenig. For å melde seg inn på gaysir bør man ha forkunnskaper slik at man ikke bare biter på første og beste mark som sniker seg inn på profilen din. Man bør kunne litt om arten, som jeg har beskrevet i part 2 og man bør kunne en del begreper som jeg har forklart i part 1.

Brukernavn
Her skal jeg prøve ruste deg til å unngå de største fellene som er der ute. Det første du må gjøre når du melder deg inn på Gaysir (herfra omtalt som GS) er å lage deg ett brukernavn. Her er det lett å gå i noen feller. Kall deg noe som er lett å huske, som er litt fengende. Men styr unna navn som: oldmanfucker, biancoshoes, sexylaila, Smsamen, justforfun eller generelt navn med sex, fun, sko eller fethisting. Med dette har du trått i den første fella, nemmelig å få usenvanlig mange mennesker du ikke vil at skal gå inn på profilen din.

Avkryssningseksamen
Det neste du må gjøre er å krysse av for noen personlige opplysninger om deg selv som siden kommer til å befinne seg litt spredd rundt på profilsiden din. Mine tips er: Aldri kryss av for at du er i ett forhold, det er en felle. Krysser du av for dette kommer ingen til å legge merke til at du eksisterer. Du vil etterhvert også merke at de fleste som faktisk har kjæreste ikke oppgir dette, så dette er også på mange måter en advarsel. Står det derimot singel, kan du føle deg litt tryggere, men ikke vær for sikker da heller for her går det fort i svingene. Neste du må krysse av for er hvodan kroppstype du har. Her må jeg også si at det er lett å falle for fristelsen til å ha en liten smule humor rundt sin egen kropp. Men styr unna, de fleste andre har ikke samme sans for humor og hele forsøket vil bare bli misslyket. Kryss for all del ikke av for bamse eller utgi deg for å være overvektig om du faktisk ikke er det. Si du er tynn, det er det tryggeste uansett. Og for all del, ikke glem å kryss av for at du er åpen for sextreff, chatt på internett og hvilke kjønn du eventuelt kunne ønske deg å gjøre dette med.

Profilbilde
Det er dette, sammen med navnet ditt som er din eneste sjangse der ute. Det er dette som er din kontaktannonse på det homofile markedet. Her byttes varer fort, det er stort omløp og varestrømmen er sterk. Det er sterk konkurranse, derfor gjelder det å skrike høyt, men ikke for høyt. Her er tre enkle regler:
1.Profilbildet bør være av deg, er det ikke det er det ingen som interesserer seg. De vil se varen før de kjøper.
2.Selv om jeg sa det bør være av deg, så mente jeg ikke av rumpa di, puppene dine, de ytre kjønnsleppene dine, de indre kjønnsleppene dine, klitoris, skrotum, penisen din eller lignende.
3.Er du pen bør du ta bilde av det som er pent, har du ett pent annsikt bør dette komme frem, har du en flott kropp bør dette komme frem. Har du ingen av delene bør du se bort fra det overnevndte og heller stå på ett skateboard, ta på deg store solbriller, en fargerik T-skjorte, ta ett bilde som er uklart, sette en sladd over det som er stygt eller ta bilde av deg selv med en veldig pen venninde slik at de som ser kan ta feil av deg og henne.

Profilteksten
Her er det mange individuelle forskjeller. Du kan enten velge en enkel listevarient der du ramser opp info om deg selv, videoer, bilder, linker. Du kan legge ut livet ditt, eller du kan være kortfattet og mystisk. Dette punktet skal vi komme nærmere inn på i neste del av how to be gay, da skal vi nemmelig gå nærmere inn på hvordan du kan finne den rette opp til flere ganger på en kveld på GS.
Gå ikke glipp av det..

3 kommentarer:

  1. Haha, jeg liker det! Godt med litt tips og triks.

    SvarSlett
  2. Hehe, utrolig søt guide du har laget for de som trenger litt opplæring. ;-)

    SvarSlett